5 بهترین روش هنگام انتخاب راه حل های آب بندی برای برنامه های غذایی و آشامیدنی
انتخاب بهترین راه حل آب بندی می تواند یک چالش باشد. این چالش هنگام انتخاب مهرهایی که در فرآوری غذا و نوشیدنی استفاده می شوند ، شدیدتر می شود ، زیرا این وظیفه می تواند به دلیل عوامل زیادی که باید در نظر گرفته شود ، بسیار پیچیده شود.

دیوید کلارک
26 مه 2021

شکل 1: مهر و موم هایی که برای ایمن سازی اتصالات در تجهیزات مداوم مورد استفاده قرار می گیرند ، مانند مهر و موم گیره از فن آوری Freudenberg Sealing ، برای تجهیزات مورد استفاده در صنایع غذایی ، آشامیدنی و دارویی ایده آل هستند.
انتخاب بهترین راه حل آب بندی برای هر کاربرد صنعتی می تواند یک چالش پیچیده باشد. این پیچیدگی تنها در هنگام انتخاب مهرهایی که در فرآوری غذا و نوشیدنی استفاده می شوند تشدید می شود ، زیرا تخصیص می تواند به دلیل عوامل زیادی که باید در نظر گرفته شود ، بسیار پیچیده شود.

تولید و فرآوری مواد غذایی و آشامیدنی به درجه تمیزی و بهداشت بالا در عملیات صنعتی نیاز دارد. ميني پي ال سي دلتا مواد مورد استفاده در تجهیزات پردازش نباید هیچ گونه مواد شیمیایی را در مواد غذایی رها کنند ، باید تحت تأثیر مواد و جذب و انتقال طعم قرار بگیرند و از نشت یا سایر اختلالات که می توانند محصولات را در معرض آلودگی قرار دهند ، جلوگیری کنند.

استانداردهایی که مواد اولیه مورد نیاز برای مصارف غذایی و آشامیدنی را تأیید می کند در سراسر جهان ایجاد شده است اما می تواند بر اساس منطقه متفاوت باشد. علاوه بر این ، مواد آب بندی مورد استفاده در فرایند plc delta 14ss2 قيمت تولید باید بتوانند در برابر محیط های تهاجمی مانند مواد تمیز کننده ، گریس و درجه حرارت بالا و پایین بسیار مقاوم باشند.

برای کمک به ارائه نقشه راه برای کسانی که این کار را انجام می دهند ، در اینجا پنج بهترین شیوه ای است که هنگام انتخاب راه حل های آب بندی برای برنامه های غذایی و آشامیدنی باید در نظر بگیرید.

1. مهر و موم کجا استفاده می شود؟
قبل از پرسیدن س questionsالات دیگر ، این باید پرسش شماره یک باشد. صنعت جهانی امروز به معنای مهندسی برای بازارهای متعدد و استانداردهای متنوع انطباق با مقررات است ، که تأیید آن می تواند چالش برانگیز و گران باشد ، بنابراین باید زود در نظر گرفته شود.

به منظور تضمین مصرف ایمن غذا ، طراحی و ترکیب مواد محلول آب بندی باید با اامات قانونی مطابقت داشته باشد ، مانند اتحادیه اروپا (VO) 1935/2004 اروپا ، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) 177.2600 پوند یا چینی ها GB 4806 و GB 9685. در عین حال ، اجزای آب بندی نیز باید دارای استانداردهای طراحی بهداشتی EHEDG (گروه مهندسی و طراحی بهداشت اروپا) باشند.

استانداردهای GB 4806 و GB 9685 که در چین برای برنامه های غذایی و آشامیدنی اجرا شده است با مقررات مربوط ایالات متحده و اتحادیه اروپا متفاوت است. به عنوان مثال ، مواد تشکیل دهنده که ممکن است در یک مهر و موم در تماس با یک محصول وجود داشته باشد ، همانطور که در استاندارد GB 9685 ذکر شده است ، تفاوت قابل توجهی با یکدیگر دارند.

فهرست مواد شیمیایی مجاز برای استفاده در چین شامل تعداد قابل توجهی از مواد شیمیایی مطابق با مقررات FDA و اتحادیه اروپا برای الاستومرها نیست ، در نتیجه مجموعه ای محدود از گزینه های آب بندی برای محصولاتی که در سراسر جهان توزیع می شوند.

در مواردی که گزینه های محدود آب بندی موجود برای توزیع سراسری با صورت حساب مطابقت ندارد ، ممکن است فرمول مواد جدید از یک تامین کننده آب بندی درخواست شود. با این حال ، هزینه آزمایش و تأیید دستور العمل مواد جدید در همه مناطق در سال می تواند بسیار گران باشد.

پیچیدگی مقررات مواد غذایی و آشامیدنی - و نیاز بالقوه برای ایجاد فرمول های مواد تشکیل دهنده جایگزین - باید در هنگام تهیه یک تولید کننده آب بندی ، ملاحظات کلیدی باشد. شرکت هایی که به طور معمول تغییرات قانونی را کنترل نمی کنند ، می توانند برای مشتریان وقت و هزینه داشته باشند. به همین ترتیب ، plc delta 14ss2 قيمت شرکت هایی که به طور معمول آزمایش جامع مواد را انجام نمی دهند ، ممکن است روند حذف و جایگزینی یک ماده ممنوعه را دشوار و طولانی بدانند.

2. مهر و موم در معرض چه مایعات/غذاهایی قرار می گیرد؟
در حالی که این امر در ظاهر به اندازه کافی ساده به نظر می رسد ، پاسخ معمولاً بسیار فراتر از شناسایی محصول در حال تولید است. اگر از مواد آب بندی مناسب استفاده نشود ، قرار گرفتن طولانی مدت در معرض برخی از مواد می تواند بر عملکرد تجهیزات تأثیر منفی بگذارد. محصولات لبنی مانند شیر و بستنی ، بعلاوه روغنهای خاص ، اغلب برای عملکرد و رعایت مقررات به انواع مختلف مواد آب بندی نیاز دارند. تولید نوشابه های گازدار و سایر نوشیدنی های طعم دار اغلب حاوی شربت غلیظ است که می تواند بسیار اسیدی باشد.

علاوه بر این ، امکان انتقال طعم با برخی از محصولات باید در نظر گرفته شود ، چه در طول فرآیند تولید و چه در محل خرید برای مصرف. به عنوان مثال ، تولیدکنندگان نوشابه به ندرت خطوط تولید جداگانه ای برای هر نوع طعم نوشیدنی که تولید می کنند ، دارند. در عوض ، یک خط با مقدار مشخصی از ti کار می کند

قبل از متوقف کردن و تمیز کردن برای تغییر طعم متفاوت ، یک طعم نوشیدنی را به شما می دهم. مواد آب بندی مورد استفاده در چنین تجهیزات خطی باید در برابر جذب طعم مقاوم باشند تا نه تنها از آلودگی طعم متقابل جلوگیری شود ، بلکه همچنین به کاهش مدت زمانی که یک خط تولید برای تمیز کردن بین تغییرات عطر و طعم نیاز دارد ، کمک می کند.

علاوه بر این ، انواع پاک کننده ها و ضدعفونی کننده های دخیل در فرایند تولید برخی محصولات نیز باید همراه با دفعات و مدت زمان خود فرآیند تمیز کردن مورد توجه قرار گیرد. حتی زمانی که تجهیزات فقط به مدت کوتاهی در معرض مواد شیمیایی ضدعفونی کننده قرار می گیرند ، مواد شیمیایی و/یا فرآیند تمیز کردن معمولاً راه حل های اساسی هستند و می توانند بسیار تهاجمی باشند.

شکل 2: مهر و موم های ساخته شده از موادی که عملکرد فوق العاده ای در بخار ، آب گرم و بسیاری از محلولها و اسیدهای قلیایی دارند ، مانند مواردی که از Fluoroprene XP از Freudenberg Sealing Technologies تهیه شده است ، برای استفاده در برنامه های پردازش غذا و نوشیدنی ضروری است.
3. انتظار می رود که مهر چه کاری انجام دهد؟
برای انتخاب محلول آب بندی مناسب ، اامات نحوه عملکرد مهر و موم در یک محیط خاص باید ارزیابی شود. چنین تجزیه و تحلیل به طور معمول نیاز به بررسی فراتر از مشخصات مواد و محصول به عوامل استفاده واقعی در سیستم های غذایی و آشامیدنی دارد.

به عنوان مثال ، آیا این فرآیند به مهر و موم استاتیک مانند حلقه O نیاز دارد که برای پر کردن خالی و جلوگیری از نشت با کمترین آرامش مورد استفاده قرار گیرد؟ آیا استفاده از مهر و موم چرخشی پویا را که باید در حین حرکت انعطاف پذیری کافی داشته باشد تا از نشتی جلوگیری کرده و در برابر سایش و سایش مقاومت کند ، اجباری است؟ چقدر باید در دمای پایین انعطاف پذیر باشد؟ آیا قسمت آب بندی به ف یا پلاستیک متصل می شود؟ آیا مایعات متعدد از نازل معمولی استفاده خواهند کرد؟ آیا مهر و موم روی سیستم پرکن ، پمپ ، سوپاپ یا میکسر استفاده می شود؟

یک ماده معمولی ممکن است بهترین راه حل برای هر نوع مهر و موم در برنامه شما نباشد. ميني پي ال سي دلتا کار با یک تامین کننده آب بندی که مجموعه وسیعی از راه حل ها را ارائه می دهد می تواند بهترین شرط باشد تا اطمینان حاصل شود که می توانید گزینه های زیادی را برای نیازهای خود بررسی کنید.

4. قرار گرفتن در معرض دما - هم بالا و هم پایین
وقتی صحبت از شرایط دمایی می شود که در آن غذا و نوشیدنی ها پردازش می شوند ، باید هر دو حالت فوق العاده را در نظر گرفت.

دمای بالا معمولاً واکنش های شیمیایی و حمله مواد را تسریع می کند. بخار مورد استفاده در فرآیند عقیم سازی اغلب از خود محصول غذایی یا آشامیدنی تهاجمی تر است. بنابراین ، برنامه سازگاری مواد باید شرایط دمای واقعی را در نظر بگیرد.

در سوی دیگر طیف دما ، سرمای شدید هوا می تواند باعث شکنندگی و ترک خوردگی مهر و موم ها شود که منجر به خرابی و مشکلات احتمالی آلودگی می شود. علاوه بر این ، دمای پایین کار می تواند تا حد زیادی روی مهر و موم های پویا که باید بتوانند در یک برنامه خم شوند و حرکت کنند ، تأثیر می گذارد. مهر و موم پویا که بیش از حد سفت شده است سطح آب بندی و نشت را دنبال نمی کند.

شکل 3: یک ایستگاه تست فرویدبرگ برای آزمایش اعتبار سیلهای مورد استفاده در صنعت فرآیند استفاده می شود.
5. انتظارات مشتری
حتی هنگام برخورد با مشتریان تولید کننده فرآیندی که محصولات plc delta 14ss2 قيمت مشابهی تولید می کنند ، ممکن است هر مشتری در مورد مهر و موم عملکرد ، حتی در همان منطقه و مقررات یکسان ، انتظارات متفاوتی داشته باشد.

هر مشتری چگونه عملکرد مادام العمر را تعریف می کند؟ آنها چه شرایطی را برای شرایط سنگین در نظر می گیرند؟ کجا قبلاً با مشکلاتی روبرو شده اند؟ برنامه تولید و نظافت آنها چگونه است؟

راه حل های آب بندی که طول عمر بیشتری را ارائه می دهند یا می توانند در برنامه های جهانی در مناطق مختلف مورد استفاده قرار گیرند ممکن است دارای قیمت اولیه بالاتری باشند ، اما مزایای آن می تواند برای مشتریانی که به آنها نیاز دارند از هزینه های طولانی مدت بیشتر باشد. اگر از یک ترکیب جهانی استفاده شود ، مواد متعدد نیازی به تأیید و اعتبار ندارند.

آیا مشتری شما مایل به سرمایه گذاری بیشتر برای داشتن مهر و موم طولانی مدت است؟ آیا آنها در زمینه نگهداری و تعویض منظم اجزای آب بندی فرسوده سابقه فعال بودن دارند؟ هزینه تماس خدمات همیشه بیشتر از قسمت جایگزین است. هر مشتری معیارهای منحصر به فرد خود را برای در نظر گرفتن خواهد داشت.

دیوید کلارک ، P.E. ، شیمیدان ارشد فناوری Freudenberg Sealing Technologies است. او متخصص توسعه نمونه های اولیه الاستومر برای صنایع مختلف از جمله خودرو ، هوافضا ، غذا و نوشیدنی و انرژی است. کلارک از سایت های تولیدی با مقیاس تولید ، توسعه فرایند ، عیب یابی و تجزیه و تحلیل خرابی پشتیبانی می کند. او دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی علوم مواد از دانشگاه استy از میشیگان و لیسانس مهندسی شیمی از دانشگاه ایالتی میشیگان.

5 بهترین روش هنگام انتخاب راه حل های آب بندی برای برنامه های غذایی و آشامیدنی

، ,مواد ,های ,آب ,استفاده ,بندی ,آب بندی ,مهر و ,و موم ,می تواند ,راه حل ,freudenberg sealing technologies ,مواد تشکیل دهنده ,دلیل عوامل زیادی ,هنگام انتخاب مهرهایی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


دانلود فایل ها کتابخانه دکتر نصرالله قهرمانی سنقرکلیایی بردیا دانلود alirezarostami1380 آموزش طراحی ویژگی نرم افزار های حسابداری وبلاگ شخصی من jelveyebaharic شب كاملترين مرجع تخصصي پایان نامه ، پروژه ، مقاله